23 Apr

Yoga för atleter på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På måndagar är det Yoga för atleter med Micke. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.

 

24 Apr

Cirkel-fys på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På tisdagar är det cirkel-fys med Fredrik. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.  

 

25 Apr

Power Yoga Vinyasa på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På onsdagar är det Power Yoga Vinyasa med Micke. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.  

 

26 Apr

Cirkel-fys på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På torsdagar är det Cirkel-fys med Fredrik. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.

 

27 Apr

Hatha Yoga på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På fredagar är det Hatha Yoga med Navina. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.

 

28 Apr

Familjeguidning kl 14:00

Följ med en av våra kunniga Wenngarnsguider på en visning av slottet. Följ med en av våra kunniga Wenngarnsguider på en visning av slottet. Hör om allt från Sveriges äldsta brev, Magnus Gabriel De la Gardies Wenngarn, Anstaltshistorien och om nuvarande Wenngarn! Vi samlas kl 14.00 vid slottets kapell, visningen tar ca 45-60 minuter . […]

 

28 Apr

Afternoon tea på Wenngarns Slottscafé

Välkommen in i värmen på afternoon tea! Ta med nära och kära och kom ut till Wenngarns slott.  Varje lördag kl 12:00-16:00 dukar vi upp med massor av godsaker från sött till salt tillsammans med smakrika teer i en mysig miljö på Wenngarns Slottscafé. Priser Vuxen 195 kr Barn 3-12 år 95 kr Barn under tre […]

 

28 Apr

Styrketräning i grupp på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På lördagar är det styrketräning med Fredrik. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.

 

28 Apr

Yoga för nybörjare på Wenngarn Sportcenter

Kom och träna i grupp på Betongfabriken! På lördagar är det Yoga för nybörjare med Micke. Om du inte är medlem kan du bli det på Wenngarn Sportcenters hemsida. Det går bra att komma även om du inte är medlem. Betala då 995 kr för tio gånger eller swisha 120 kr för en gång.  

 Hitta hit

Wenngarns läge

Bil
Adress: Wenngarns slott 193 91 Sigtuna
Se vägbeskrivning här
GPS koordinater: 59.648772, 17.719628

Kommunalt
Det går bra att åka kommunalt från Uppsala, Knivsta, Arlanda och Stockholm.
Både buss UL 183 och SL 579 stannar vid hållplatsen Venngarnsvägen

Cykel eller till fots
Från Märsta finns det cykelvägar till Sigtuna Stad och därifrån en naturskön cykelväg genom Viby by och Sigtuna golfbana.