KulturstalletFör stora möten, mässor och fester lämpar sig Kulturstallet och loftet utmärkt. Byggnaden används främst som konferens- och festlokal för de lite större grupperna. På loftet kan hundratals personer få plats och det är lätt att skräddarsy den efter behov. På nedre våningen finns fler smårum, kök och en lite större garderob/mottagningslokal.

KULTURSTALLET
I kulturstallets nedre plan har vi haft allt från workshops till kräftskivor. Det fullt utrustade köket och ett flertal mindre rum kring den större centrala ytan gör lokalen både flexibel och användbar.

LOFTET
Loftets 700 kvm stora yta gör det lämpligt för större grupper och har huserat konferenser, tv-inspelningar och cirkusuppträdanden. Lokalen är mycket enkel att skräddarsy med ljus, ljud och möblering för att passa en stor bredd av event.

WENNGARNS BAGERI
På 180 kvm finns Wenngarns Bageri, fördelat på bagerikök och mysig inomhusservering. I bageriet kan ni äta frukost, ta med er en kopp kaffe, nybakat bröd, beställa tårtor eller smörgåstårtor till födelsekalaset eller bara sitta ner en stund. Bageriet levererar även för bröd och bakverk till Wenngarns olika faciliteter och verksamheter.

ÖVRIGA LOKALER
På nedervåningen finns 295 kvm stor yta med tillhörande 25 kvm back office med utrymme för utvecklingsmöjligheter.

PLANRITNING

LÄGG DIN INTRESSEANMÄLAN

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wenngarn/public_html/wp-content/themes/wenngarn_2015/single-facilities.php on line 99

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wenngarn/public_html/wp-content/themes/wenngarn_2015/single-facilities.php on line 133Hitta hit

Wenngarns läge

Bil
Adress: Wenngarns slott 193 91 Sigtuna
Se vägbeskrivning här
GPS koordinater: 59.648772, 17.719628

Kommunalt
Det går bra att åka kommunalt från Uppsala, Knivsta, Arlanda och Stockholm.
Både buss UL 183 och SL 579 stannar vid hållplatsen Venngarnsvägen

Cykel eller till fots
Från Märsta finns det cykelvägar till Sigtuna Stad och därifrån en naturskön cykelväg genom Viby by och Sigtuna golfbana.