Delaktighetsdagen 24/11 2016Den 24 november är det återigen dags för “Delaktighetsdag- Öppet slott”. Liksom tidigare år bjuder vi in dig som granne, boende, förening, politiker, företagare eller som är intresserad av Wenngarns utveckling. Vi visar upp projekt och utmaningar med hopp om att få synpunkter och nya idéer. Syftet är att vi med er hjälp ska utvecklas och bli ännu bättre. 

Nytt för i år är att hela koncernen Sisyfos gruppen, ägare av Wenngarn, visar upp några av sina projekt. Både nya och pågående spännande projekt kommer att presenteras på slottet och i närliggande byggnader.

Den 24 november får du chansen att säga vad just du tycker och möjlighet att påverka områdets utveckling genom en folkomröstning som berör bland annat öppettider, transfer och spännande frågor så som framtidens driftsform för Wenngarn. Stiftelse eller förvaltning?

I år kommer ett av våra diskussionsämnen vara Betongfabriken.

Kl.19:00 bjuder vi in till en bit mat på slottet 
där du kommer att få ta del av flera av våra spännande projekt.

Passa också på att se vårt hotellboende, våra eventlokaler, och konferensmöjligheter. Vi har även erbjudanden att berätta om.

Du är välkommen att ta med nära och kära. Vi behöver veta om du/ni kan komma så snart som möjligt.

Klicka på länken för att anmäla dig.
JA TACK, JAG KOMMER GÄRNA!
Hitta hit

Wenngarns läge

Bil
Adress: Wenngarns slott 193 91 Sigtuna
Se vägbeskrivning här
GPS koordinater: 59.648772, 17.719628

Kommunalt
Det går bra att åka kommunalt från Uppsala, Knivsta, Arlanda och Stockholm.
Både buss UL 183 och SL 579 stannar vid hållplatsen Venngarnsvägen

Cykel eller till fots
Från Märsta finns det cykelvägar till Sigtuna Stad och därifrån en naturskön cykelväg genom Viby by och Sigtuna golfbana.