SamarbetspartnersSAMARBETSPARTNERS TILL WENNGARN

Hela Wenngarns förvandlingen sedan oktober 2013 hade inte kunnat ske utan våra samarbetspartners. Idag kan vi tillsammans med våra partners erbjuda ett rikare utbud av kompetens, utveckling och aktiviteter. Om ni också vill bli partner till oss - hör av er till Jenny Dingertz, verksamhetschef på Wenngarn.

XPLAN

Xplan utvecklar morgondagens sälj- och affärsorganisationer! 
Den digitala utvecklingen, nya köpbeteenden och förändrade beslutsprocesser ställer krav på nya arbetssätt och ny affärskompetens. Genom Xplan erfarenhet, kompetens och driv får ni helt nya förutsättningar att öka säljeffektiviteten och nå era mål. De skapar framgång när de hjälper individer, team och organisationer att gå från ord till handling. 

Xplan hjälper oss på Wenngarn idag som stöd för att utveckla våra verkamheter, vi är glada att ha dom som samarbetspartners och gemensamt kunna erbjuda andra företag en helhetslösning. 

Läs mer om Xplan.

DESTINATION SIGTUNA

Destination Sigtuna AB bildades 1992 och ägs till 40 procent av Sigtuna kommun och till 60 procent av lokala privata företagare. Destination Sigtunas uppdrag är att stärka Sigtunas attraktionskraft – att locka fler besökare, och även boende till destinationen som innefattar Arlanda, Märsta, Rosersberg och Sigtuna stad.

Eftersom Wenngarn är en del av destination Sigtuna är det en självklar samarbetspartner och samtalspartner tillsammans med övriga näringslivet för att öka attraktionskraften för hela Sigtuna kommun. 

Läs mer om destination Sigtuna. 

Wenngarn Natur och Kulturförening
Hitta hit

Wenngarns läge

Bil
Adress: Wenngarns slott 193 91 Sigtuna
Se vägbeskrivning här
GPS koordinater: 59.648772, 17.719628

Kommunalt
Det går bra att åka kommunalt från Uppsala, Knivsta, Arlanda och Stockholm.
Både buss UL 183 och SL 579 stannar vid hållplatsen Venngarnsvägen

Cykel eller till fots
Från Märsta finns det cykelvägar till Sigtuna Stad och därifrån en naturskön cykelväg genom Viby by och Sigtuna golfbana.